Veelgestelde vragen

Betaling

Het betalen van je bestelling op factuur is helaas niet mogelijk. Je kan kiezen uit de volgende betaalmethodes: Directe bankoverschrijving, Creditcard, iDEAL , PayPal en Apple Pay.

Je kan kiezen uit Directe bankoverschrijving, Creditcard, iDEAL , PayPal en zelfs Apple Pay.

Al onze prijzen worden exclusief BTW weergegeven. Later in het bestelproces zal de BTW verrekend worden.

Montage en inbouwkits

Het inbouwen van een dakairco duurt gemiddeld 3,5 uur. Het inbouwen van een splitairco duurt gemiddeld 8 uur. Het inbouwen van de Indel SW Smart-in duurt gemiddeld 2 werkdagen.

Dat is helemaal geen probleem. Als je bestelling nog niet verzonden is kunnen wij de montageoptie wijzigen en direct een afspraak inplannen bij een van onze partners om de airco in te laten bouwen.

Nee in principe bieden wij deze service niet aan, wel kunt u zich laten adviseren over de eventuele inbouwmogelijkheden van de koelbox.

Voor het inbouwen van een dakairco zijn in principe geen aanpassingen nodig aan de cabine, indien er spoilers, zwaailampen of luchthoorns opzitten is het mogelijk dat die verplaatst moeten worden. De inbouwkits passen perfect op het dakluik. Een split-airco inbouwen is complexer. Hierbij kan het mogelijk zijn dat er aanpassingen gedaan moeten worden.

Productvragen

Omdat het starten van een motor niet nodig om een standairco te gebruiken kan je hier flink mee besparen op brandstofkosten. Daarbij stoten ze minder CO2 uit, zijn ze milieu vriendelijk en hebben ze een langere levensduur. Daarnaast zorgt de airco ervoor dat er vocht uit de cabine onttrokken word.

Op aanvraag kunnen wij maatwerk leveren. Neem contact op met ons voor meer informatie.

Elke cabine en dak kan anders zijn. Zo kan een cabine net iets minder gewicht dragen dan de ander. Met andere woorden, de belastbaarheid van het dak van de cabine kan van belang zijn als u een airco wilt opbouwen.  Neem contact met ons op voor meer advies en informatie.

Afhankelijk van de leeftijd van de accu en het model kan je een standairco ongeveer 6-8 uur non-stop gebruiken. Tevens zit er op elke airco een onderspanningsbeveiliging die ervoor zorgt dat u altijd uw voertuig nog kan starten.

Dat is vervelend! Neem direct contact op met onze klantenservice via info@rkg-schijndel.nl. Je kan ons ook telefonisch bereiken via 073 - 6909 346.

Dat is helaas niet mogelijk. Wel nemen wij uw oude airco, koelbox of koelkast in om deze vervolgens milieubewust te recyclen samen met onze partners.

Standairco's zijn ervoor gemaakt om uw cabine koel te houden terwijl u stilstaat, dus wij raden af om deze rijdend te gebruiken.

Op standairco's is de garantie 2 jaar, op alle koelkasten en koelboxen heeft u 2 jaar garantie, met uitzondering van ENGEL koelkasten en boxen, want daar geniet u van 3 jaar garantie.

Afhankelijk van de kosten en aanpassingen die nodig zijn om een standairco in te bouwen kan je kiezen uit een dakairco of een gedeelde unit. Voordelen van een dakairco • Gemakkelijker te monteren • Geen aanpassingen nodig aan de cabine (mits er geen lichtbakken, zwaailichten of spoilers opzitten) • Altijd over te plaatsen naar een andere cabine Voordelen van een split-airco • een split-airco is uitermate geschikt voor voertuigen waarbij opbouwen op het dak geen optie is door bijv. lichtbakken zwaailichten spoilers silobelading of dergelijke. • een splitairco word altijd aan de achterzijde van de cabine gemonteerd, waardoor uw dakluik vrij en origineel blijft. • doordat er niets op het dak gemonteerd word, komt er ook geen extra hoogte op de cabine.

Ja. Klik hieronder door naar ons overzicht met producten voor MAN trucks en filter op het gewenste model. Standairco's voor MAN

Verzending en retourneren

Verstuur je retouraanvraag naar info@rkg-schijndel.nl en wij sturen je een verzendlabel. Verpak en verzend de standairco, koelbox of koelkast in de originele verpakking.

Ja, je kan je bestelling kosteloos naar ons retour sturen. Stuur een mail naar info@rkg-schijndel.nl en wij sturen je kosteloos een retourlabel toe.

Ja dat is mogelijk. Neem voor het plaatsen van je bestelling even contact met ons zodat we op tijd op hoogte zijn van je wens.

Dat is vervelend! Geef de schade meteen door aan de desbetreffende koerier/pakketbezorger, vervolgens neemt u contact op met ons , wij zullen contact opnemen met de koerier. Daarna kan je het pakket terugsturen met het verzendlabel wat je kosteloos van ons ontvangt.

Op aanvraag kunnen wij ook internationaal verzenden.

Als je bestelling voor 16:00 uur geplaatst is wordt je bestelling dezelfde dag nog aangemeld bij onze bezorgpartners. vervolgens worden uw producten zo snel mogelijk opgehaald. onze levertijd bedraagt 3-5 werkdagen.

Montage service gebeurt altijd bij een aangesloten bedrijf, hierdoor is het belangrijk om samen met ons te kijken naar de beste inbouw datum, mocht u voor onze montageservice gekozen hebben, gaan wij, in overleg met u, een datum inplannen.

Indien het product op voorraad is de levertijd gemiddeld 3-5 werkdagen. Als je bestelling voor 16:00 uur geplaatst is op een werkdag dan zal deze dezelfde dag nog aangemeld worden bij een van onze vervoerspartners.

Voor grote pakketten (zoals airco's of grote koelboxen en of kasten) bieden wij pallettransport aan, dit om schade aan goederen te voorkomen, dit kost € 59,- door heel Nederland (waddeneilanden uitgezonderd) , en € 79,- voor België. voor kleinere pakketten, zoals accessoires, kleine koelboxen en of koelkasten rekenen wij verzendkosten vanaf €8,- tot €32,50. (Dit kunt u zien tijdens het afrekenproces) U kunt ook kiezen voor de optie afhalen in ons magazijn, dit is geheel gratis.