Bedrijfsinfo

Over RKG Schijndel

Welkom bij RKG Schijndel

Een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de verkoop en reparatie van standairco’s, koelboxen en koelkasten met 12/24 volt aansluitingen. Met trots presenteren we op onze website een uitgebreid assortiment van hoogwaardige producten, variërend van standairco’s tot koelkasten en koelboxen. Als officiële dealer van vooraanstaande merken zoals Viesa, INDELb, Vitrifrigo, Dirna en Dometic, bieden we zorgvuldig geselecteerde producten en originele onderdelen aan voor zowel Nederland als België. Daarnaast zijn we ook dealer van ENGEL koelboxen, een prominente aanwezigheid in ons assortiment.

Maatwerk en Passie

Ook adviseren wij u graag over mogelijkheden in campers, boten, wegenbouwmachines, minigravers en andere voertuigen waar wij een koelkast of standairco kunnen inbouwen.

Camper rijdend naar zonsondergang met koelkast

25 jaar ervaring en technische expertise

Met meer dan 25 jaar ervaring en een schat aan technische kennis in huis, zijn we bij RKG Schijndel klaar om elke uitdaging aan te gaan. Of het nu gaat om de aanschaf van een nieuwe koelkast, het repareren van een standairco of het vinden van specifieke onderdelen, ons team staat klaar om je te voorzien van deskundig advies en oplossingen op maat.

Bij RKG Schijndel begrijpen we dat elk project uniek is. Daarom bieden we ook maatwerk in klimaatoplossingen aan. Denk hierbij aan gereguleerde temperatuurkasten voor transport en opslag, waarbij een constante en gecontroleerde temperatuur van cruciaal belang is. Of je nu een bedrijf in de transportsector bent of behoefte hebt aan een specifiek klimaatsysteem voor jouw opslagfaciliteit, wij kunnen je helpen bij het vinden van de juiste oplossing.

Heb je problemen met je standairco, koelbox of koelkast bijvoorbeeld lekkage of minder koelvermogen? Bij ons kan je terecht met alles wat koelt op 12 of 24V!

Klantgerichte service

Bij RKG Schijndel staat klanttevredenheid voorop. We streven ernaar om elke klant een uitstekende service te bieden, of het nu gaat om het adviseren over de beste koeloplossing, het uitvoeren van vakkundige reparaties of het leveren van hoogwaardige producten. Ons team van professionals staat altijd klaar om naar je wensen te luisteren en je te ondersteunen bij het vinden van de juiste oplossing.

Engel

Snelle service op locatie

Alle reparaties van alle merken compressor koelboxen worden bij ons in huis gedaan, waarbij wij een tijdsbestek van 48 uur proberen te realiseren. Dit kunnen wij omdat wij van diverse merken de diverse onderdelen op voorraad hebben. Indien niet voorradig hebben wij goede contacten met de diverse importeurs waardoor wij ook snel van de juiste (merk)onderdelen voorzien zijn.